Safe and sound!! - Reisverslag uit Bali, Indonesië van Marlies Beckers - WaarBenJij.nu Safe and sound!! - Reisverslag uit Bali, Indonesië van Marlies Beckers - WaarBenJij.nu

Safe and sound!!

Door: Marlies

Blijf op de hoogte en volg Marlies

07 Januari 2007 | Indonesië, Bali

Hey vriendekes en vriendinnekes

Alvast een klein berichtje om jullie te vertellen dat ik heelhuids en met bagage ben gearriveerd in een subtropisch paradijs. Subtropisch mag je letterlijk nemen en overvalt je als een bloedhete saunagolf wanneer je er met je warme Belgiëkleren instapt (lees: fleece, jeans en bottinnen).

Na een eindeloos lange vlucht (met o.a. een sympathiek meisje uit Manchester, maar veel te weinig slaap) heb ik me doodmoe, maar dolgelukkig in de armen van ons Babs gestort. Na het vreugdevolle weerzien hebben we ons meteen in een plaatselijke McDonalds geplaceerd (zo men zegt de beste manier om een jetlag te verwerken, maar ook gewoon verdraaid lekker na al dat vliegtuigeten) om ons nadien in een belachelijk goedkoop, maar ideaal hostelleke op Kuta Beach te installeren voor de nacht. Daar heb ik dan ook meteen klokje rond geslapen en na een `jetlacherig` dagje Bali (met de mooiste zonsondergang van mijn leven) besef ik een ding: het was al lang begonnen, maar nu begint het echt!

• 07 Januari 2007 - 16:15

Veerle:

Hey Mies,
    Blij te horen dat je goed bent aangekomen. Geniet maar van al de subtropische pracht en praal! Je hebt het verdiend. x

• 07 Januari 2007 - 16:20

Stien:

En hupsakee, vriendinneke twee aan de andere kant van de aardbol! :) Alsof het niets is. Marliesje, je was al 'een meid van de wereld', maar nu wordt die reputatie pas écht realiteit!
    Doe da goe, en geniet!
    Zoen x

• 07 Januari 2007 - 17:05

Dieter:

Zalig!
    When the sun goes down in Bali...
    Marliesje, maak er een onvergeetlijke reis van!
    Geniet er van!!
    Zoen!

• 07 Januari 2007 - 17:53

(I)nes:

Klinkt als een schitterend begin! Maak je dromen waar, Mies!

Kus X

• 07 Januari 2007 - 18:57

Ben G:

Gelukkige reizen!

• 07 Januari 2007 - 19:36

Jules:

Hey Marliesje!

Ik ben blij dat je heelhuids bent aangekomen! Geniet maar dik en dubbel van alles wat je op je weg tegenkomt!
    Goh, ik ga je toch wel missen zenne! Maar ja, binnenkort sta je hier weer terug en kan je ons ronduit vertellen over je waarschijnlijk fantastische avonturen!
    Have fun en tot schrijfs
    Dikke zoen studying Jules xxx

• 08 Januari 2007 - 06:47

Rudy:

mijne eerste werkdag begint al goed....zeker als ik jouw berichtje kan lezen...na al de Federal Mogul 'SAP' miserie ..heb je dit wel verdiend... beste wensen voor een schitterend 2007 !
    PS. heb intussen de verwarming al lager gezet...

• 08 Januari 2007 - 09:14

Famderkivremde:

Doe ze de groetjes ginder op Bali en geef uw oogskes goe de kost om al dat moois van Bali te zien. Tot gauw en... voorzichtig, hé!

• 08 Januari 2007 - 10:17

Kellykuyl:

Hey schatti blij te horen dat alles goed met je gaat... Ik ben pas van gisteren terug van skivakantie. Inderdaad later dan gepland maar die goede poedersneeuw kon ik niet laten liggen he!!!! Geniet van your big adventure en kvolg je verhalen op de voet.Tzal een lichtpuntje zijn tijdens mijn klein burgerlijk notarieel bestaan haha dikke kussen kel XXX

• 08 Januari 2007 - 12:07

Stefanieke Kockx:

heey marliesje, Bangelijk!!! en ni vergeten hé, de goei plekjes onthouden ;-)
    Enjoy every single day!!!
    Kijk al uit nr de fotootjes en de rest van je verhaaltjes!
    kisses xxx

• 08 Januari 2007 - 12:25

Annelies:

Fan-tas-tisch Mies! Groetjes ook aan ons Babs!!
    x!

• 08 Januari 2007 - 17:23

Isabelle:

Oh, wat ben ik jaloers op u!!! geniet er met volle teugen van (terwijl wij in het miezerige België achter de boeken zitten). dikke kus

• 09 Januari 2007 - 09:33

Wil Beckers:

Leuk berichtje en je bent helemaal in de mood. Ik verwacht de volgende keer weer leuke berichtjes. Hier is 't regenen en regenen geblazen. Ik heb ook last van m'n rug en in m'n darmen . Ga donderdag een colonoscopieonderzoek ondergaan. Hopelijk brengt dit soelaas. Ik houd je op de hoogte. Het boek van Cormac McCarthy dwingt mij om elk vrij moment te lezen. Uiterst spannend en intrigerend. Bedankt. Tot gauw. Papa

• 09 Januari 2007 - 15:00

Lorin:

Hey marlies! Veel succes daar in Bali- ik weet het niet waarom je eigenlijk daar bent maar ok het klinkt als een mooie vakantie! :)
    UCL is nog vermaak maar moet hard werken. Heeeel iets anders dan antwerpen- ik had te veel daar gedronken!

• 09 Januari 2007 - 18:51

Veurliow:

Yoe marliesio!
    Gij se profiteur! zit madammeke gewoon in Bali op 'n beachke... In ieder geval: geniet er zoooo hard van da eg kunt!
    dikke zoenies
    XX

• 09 Januari 2007 - 19:56

Fabienne:

jeuj!blij dat je goed bent aangekomen!geniet ervan, dikke kus fabienne

• 10 Januari 2007 - 14:28

Roos:

hey meid, klinkt geweldig! ik zie je nu al zitten met cocktail in de hand op het strand en volle zon!!! geniet er nog zalig van en ik kruip terug gezellig achter die boeken met dit prachtige weer in België...
    smak

• 10 Januari 2007 - 19:19

Bregje:

Hei Marlies! Da's keilang geleden! Ik open mijn oude mailbox (eigenlijk gebruik ik mijn hotmail-adres bijna niet meer, ik gebruik nu vooral mijn bregjestockbroekx@yahoo.fr), en ik ontdek opeens dat ons Marlies aan de andere kant van de aardbol is aangekomen! Geniet ervan zou ik zo zeggen!! Ik ben nu aan het afstuderen, over drie maanden zou ik er normaal gezien vanaf moeten zijn... en dan vertrek ik zelf ook op reis! Ik ga met mijn vriend van Mexico naar Bolivië reizen, van april tot september; ik heb er al keiveel zin in!! En daarna waarschijnlijk een jaartje in Quebec gaan wonen... Ja ja, wilde plannen! Ik hoop dat je je heel goed amuseert daar, maar dat zal wel, en ik kijk al uit naar je berichtjes! Groetjes, Bregje

• 11 Januari 2007 - 13:56

Nath:

Hey Dollie,

Leuk te horen dat je goed bent aangekomen. Hier gaat alles zijn gangetje. Uitzonderlijk warm voor de tijd vant jaar maar vanaf gisteren regen, bah! Geniet er met volle teugen van. Maar dat zal wel geen probleem zijn hé! Dikke XXX

• 11 Januari 2007 - 15:14

Lucinda:

Hey Lizzy,

ben erg blij te horen dat je weer helemaal veilig bent!! Geniet van het lekkere weer, hier in Nederland hebben we vandaag een weeralarm dus ik blijf lekker binnen :)
    Vandaag over twee weken gaan Mark&ik naar Fins Lapland, een weekje in de sneeuw! Het is er nu -14 graden, heel anders dan Indonesië!! Nog heel veel plezier daar, ik ben benieuwd naar je eerste foto's!

dikke kus!

• 16 Januari 2007 - 14:41

Katrien:

Hey Marliesje, ook nog even het droevige nieuws vanuit Antwerpen meedelen; Fonske van den Engel is gisteren overleden... Dus nu kunnen we eindelijk tegen de Jan zeggen da we gelijk hadden! :)
    Schattie, amuseer je nog superhard daar, geniet er met volle teugen van en laat snel nog iets van je horen! Dikke kus x

• 16 Januari 2007 - 18:17

Jan:

t'Is ni waar hé..Fonske overleden?! oeieoei Marliesje k'stel voor dat je onmiddellijk terugkeert naar België. Eerbetoon voor Fonske is nu zaterdag in den Engel. Tot dan!X

• 17 Januari 2007 - 17:14

Hilde:

Hey zoet

We zijn ondertussen al 2 weken verder dus zal je al wel heel wat te vertellen hebben!Ik hoop dan ook dat je snel met spannende verhalen afkomt!

Ondertussen kan ik alleen maar dromen van het subtropisch paradijs..vanachter mijn bureau waarboven zonet een wolkbreuk heeft plaatsgevonden!

geniet ervan!
    dikke kus

• 21 Januari 2007 - 14:55

Wil Beckers:

Dag wolkje, wij horen niks meer van je. Dan zal alles wel goed gaan zeker. Geef nog 'ns een seintje en laat ook weten waar je op dit ogenblik bent.
    Groetjes, papa

• 23 Januari 2007 - 14:52

Nath:

Hey Dollietje,
    Hoe is het met je?
    Je bent nu al effe weg en ben benieuwd naar je verhalen en vooral de foto's.Tot gauw
    Dikke zoen

• 29 Januari 2007 - 16:03

Marko:

Hey Marlies,

Hier in ons alom geliefd Belgenland is er naar goede gewoonte dat aangename werkweer! Veel regen dus.Afgelopen vrijdag naar de CD-release van The Setup geweest, uw broer in grootse vorm. Een strak setje zoals ik menig tooghangers (waaronder Cois en Dora Hellemans!) heb horen verkondigen. Dora op de krukken om haar schoonzoon in actie te zien, geweldig! Van 't week-end zitten we met heel de bende in den Dolce waar Kris en Bart gaan draaien... back to the roots! Soit, geniet van je reis en hou ons up-to-date.
    Ciao Marko

• 29 Januari 2007 - 23:57

Laurie:

Hi sjoe!!! Hoe is het ginder? please zet wa fotos op de site want ik ben super benieuwd!!!

• 30 Januari 2007 - 18:00

Jules:

Hey Marliesje!

Lang geleden gehoord! Wil zeggen dat het daar dus baaaaangelijk is! Hier in ons Belgenlandje verloopt alles zoals gewoonlijk! Nu met stage begonnen, welcome to the real world!
    Alé meid, geeft er een lap op!!!

Toedels juleske xxx

• 01 Februari 2007 - 19:45

Heidi Vandefranseles:

wanneer krijgen we foto's te zien???? ben curieus!!!!!!!!!!!!

• 22 Februari 2007 - 23:08

Veurliow:

Amai Marlies,
    uw foto's zijn TE ZOT !!!
    ik kan ni wachten op al uw verhalen!
    geniet er nog kei hard van!
    Dikke koes X

• 04 Maart 2007 - 07:53

Wil Beckers:

We horen niet zo veel meer van je. Waar ben je op dit ogenblik in Australië?
    Hier is alles goed. Met jou toch ook,neem ik aan.
    Tot gauw.

Liefs,papa